A-merken voor een schonere en gezondere wereld

Een schonere en gezondere wereld met Reckitt

De verwachtingen van consumenten op het gebied van hygiëne zijn veranderd. Goede hygiëne is erg belangrijk, zowel thuis als op de werkvloer. Reckitt begrijpt als geen ander het belang van goede hygiëne en biedt een uitgebreide range van hygiëne- en schoonmaakmiddelen aan. Reckitt voegt diverse A-merken toe aan het Hygiëne en Schoonmaak assortiment van Romijn Office Supply.

Reckitt is een wereldwijde speler die zich inzet voor een schonere en gezondere wereld, onderbouwd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ze geloven dat betere hygiëne en gezondheid het leven van mensen echt kunnen verbeteren. Met bekende A-merken zoals Dettol, Cillit Bang, Airwick, Vanish en Finish, biedt Reckitt producten die niet alleen effectief zijn in het bestrijden van bacteriën, virussen en andere schadelijke micro-organismen, maar ook efficiënt in gebruik en duurzaam zijn. Zo houdt Reckitt iedere werkplek schoon en hygiënisch.

Maak kennis met de merken van Reckitt:

  • Dettol
Spotlight Reckitt 130 x 130

Dettol voorkomt de verspreiding van ziekteverwekkende ziektekiemen, zoals bacteriën, op handen, lichaam, wasgoed en oppervlakken. Het doel is om een bijdrage te leveren aan een gezond leven. Zodat iedereen zich beschermd voelt en zich onbezorgd kan wijden aan de belangrijke zaken in zijn of haar bedrijf.

  • Finish
Spotlight Reckitt 130 x 1302

Niemand houdt van afwassen. Daarom ontwikkelt Reckitt sinds 1953 samen met toonaangevende machinefabrikanten innovatieve reinigingsproducten voor vaatwassers. Voor alle soorten vaat willen wij een passende reinigingsoplossing bieden. Dankzij voortdurende ontwikkeling leveren wij de beste resultaten, wasbeurt na wasbeurt.

  • Cillit Bang
Spotlight Reckitt 130 x 1303

Verklaar kalk en vuil de oorlog: met de CILLIT BANG krachtreiniger blijven uiteenlopende oppervlakken sprankelend schoon. Met Cillit BANG Kalk & Vuil Power Cleaner geef je vuil geen kans. Dit supereffectieve schuim verwijdert in zeer korte tijd kalkaanslag, zeepresten, watervlekken en vuil van uiteenlopende oppervlakken. De nieuwe formule laat een beschermlaagje achter waardoor vuil en vlekken zich moeilijk kunnen hechten. Dit bespaart je tijd en verhoogt de efficiëntie van je bedrijf.

  • Airwick
Spotlight Reckitt 130 x 1304

Met de producten van Air Wick weet je zeker dat ieder kantoor altijd fris en uitnodigend ruikt. De producten bestrijden geurtjes en zorgen ervoor dat de bedrijfsomgeving schoon en fris blijft ruiken.

  • Vanish

Vlekken verschijnen snel, maar het verwijderen ervan kan soms lang duren. In het Vanish assortiment vind je producten om vrijwel alle vlekken te verwijderen.

Ontdek nu de nieuwste producten en A-merken van leverancier Reckitt in het assortiment van Romijn Office Supply en ervaar hoe deze toonaangevende merken perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Vragen? Neem dan contact op met team Romijn Office Supply via info@romijnofficesupply.nl of 079- 888 33 75.

 

Of deel dit artikel via Whatsapp
.