Nieuw: elegante en decoratieve wandpanelen

Romijn Office Supply heeft een nieuwe oplossing om de akoestiek op iedere werkplek te verbeteren en de ruimte te verfraaien: elegante en decoratieve wandpanelen. 

Snelle installatie en lichtgewicht

Dankzij het unieke tand- en groefontwerp is de installatie snel en eenvoudig, en kun je ze gemakkelijk bevestigen met lijm, nietpistool of schroeven. Deze lichtgewicht houten panelen zijn ideaal voor muren en plafonds.

Met een luxe wit marmer afwerking voegen ze een moderne, luxe uitstraling toe aan je ruimte. De achtergrond van deze panelen is gemaakt van stevig MDF, wat zorgt voor een solide structuur. Hoewel deze panelen niet voorzien zijn van vilt en dus niet specifiek ontworpen zijn voor akoestische doeleinden, bieden ze wel een decoratieve oplossing die een kale muur transformeert in een stijlvolle blikvanger. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen en aantallen lamellen, kun je unieke combinatiemogelijkheden creëren die perfect bij jouw stijl passen in elke ruimte.

Deze panelen hebben 3 lamellen van 30 mm breed, maar je kunt ook kiezen voor modellen met 4 lamellen om variatie in diepte en patroon aan te brengen. Door het compacte formaat kun je de panelen gemakkelijk plaatsen en op maat zagen. Bovendien kun je ze zowel horizontaal als verticaal aanbrengen voor een veelzijdige look. Combineer verschillende tinten en afwerkingen voor een extra dynamisch effect.

                      

Voordelen van de wandpanelen

Eenvoudig in onderhoud en vervaardigd in Europa, staan deze panelen garant voor hoge kwaliteit en bieden ze de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak voor elke ruimte.

+ Tand- en groefontwerp: Deze panelen hebben een uniek tand- en groefontwerp, waardoor ze snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd tot een naadloos geheel. Dit systeem bespaart tijd en moeite bij de montage, waardoor je snel en zonder gedoe een professioneel resultaat behaalt.
+ Eenvoudige bevestiging: Bevestig de 3D-lamellen snel en gemakkelijk met lijm, nietpistool of schroeven. Dit zorgt voor een stevige en duurzame installatie zonder gedoe, en biedt je de flexibiliteit om ze op verschillende oppervlakken te bevestigen.
+ Compact en op maat aanpasbaar: Met een handig formaat van 125 cm x 17.2 cm kun je de panelen makkelijk plaatsen en op maat zagen. Ze zijn super praktisch in gebruik en eenvoudig aan te passen aan elke gewenste afmeting, zodat ze altijd perfect in je ruimte passen.
+ Unieke combinatiemogelijkheden: Deze panelen hebben 3 lamellen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Combineer ze met andere panelen die 4 lamellen tellen om unieke combinatiemogelijkheden te creëren die perfect passen bij jouw stijl in elke ruimte. Bovendien kan je ze zowel horizontaal als verticaal aanbrengen voor een veelzijdige look. Combineer verschillende kleuren voor een extra dynamisch effect.
+ Ecologisch verantwoord: Het hout dat gebruikt wordt voor deze panelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dit maakt de panelen niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook een milieubewuste keuze voor elk interieur.
                       
Wilt je meer informatie of advies? Neem dan graag contact op met team Romijn Office Supply via info@romijnofficesupply.nl of 079 – 888 33 75 .
Of deel dit artikel via Whatsapp
.